Mobile menu

Behandelingen

Huidverbetering

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en is zeer van belang. De huid speelt een belangrijke rol voor het goed functioneren van ons lichaam. Het reguleert de lichaamstemperatuur, beschermt ons voor schadelijke invloeden van buitenaf en het laat ons dingen voelen (tastzin). Ons uiterlijk wordt ook bepaald door de huid. Daarom is het van belang de huid goed te verzorgen en de conditie op peil te houden.

Door veroudering en invloeden van buitenaf heeft de huid veel te lijden. Hierdoor ontstaat huidveroudering: rimpels en een doffe, vale huid. Huidverbetering dat is dan wat u wilt. Bij Huidcentrum Medic Skincare is dit zónder botox of fillers, maar met dé producten die echt werken! Deze producten gebruikt u thuis als thuisbehandeling en ter ondersteuning komt u voor een ontspannende behandeling in ons huidcentrum.

Huidverbeterende behandelingen

Onze schoonheidsspecialiste voert huidverbeterende behandelingen uit, gericht op het gladder en strakker maken van de huid en hals. Hiervoor heeft zij een aantal maskers beschikbaar, maar ook de intensieve bindweefselmassage (profilift) van Maria Galland. Daarnaast kan zij bij een doffe, grauwe huid een intensieve microdermabrasiekuur geven (ook in combinatie met bindweefselmassage) om de huid weer stralend te krijgen. Ook kan onze schoonheidsspecialiste kiezen voor chemische peelingen om de huid te laten vernieuwen, onder andere de Pumpkin-peel is een geschikte peel voor huidverbetering.

PlexR: het alternatief voor chirurgie!
Onze huidtherapeuten voeren huidliftende behandelingen met PlexR: Soft Surgery uit. De effecten van PlexR zijn gebaseerd op gedeeltelijke sublimatie (verdamping) van de bovenste laag van de huid. Door verdamping van kleine stukjes van de opperhuid zal een lokaal krimpeffect van de huid ontstaan, met meer strakheid en lifting als resultaat. Omdat de behandeling zich slechts toespitst op de oppervlakte van de huid, zal er geen littekenweefsel in de huid optreden en is behandeling met de PlexR volledig veilig!

PlexR-behandeling, in combinatie met bindweefselmassage, geeft het optimaalste effect!

Chemische Peels
Onze huidtherapeuten zullen, bij een onregelmatig relief, donkere pigmentvlekken en acnelittekens kiezen voor een chemische peel, of een combinatie daarvan. Dit is een hele goede behandeling om de huid egaler te maken.

Wilt u meer informatie over deze behandelingen? Neem dan contact op met Huidcentrum Medic Skincare, tel.nr: 077-7502383 voor locatie Venlo en Reuver, Noord-Limburg.

Behandelingen

Huidtherapie

Lasertherapie

Oedeemtherapie

Huidverbetering

Gezichtsverzorging

Lichaamsverzorging