Mobile menu

Overzicht

Gezichtsverzorging

De schoonheidsbehandelingen worden uitgevoerd met het hooggekwalificeerde merk Maria Galland, waarbij zelfbewustzijn, levensvreugde en persoonlijkheid centraal staat. De producten berusten op topkwaliteit, cosmetische innovaties en de bijzonder effectieve en individuele behandelingen. De bijzonder effectieve en individuele behandelingen worden uitgevoerd door onze zeer deskundige schoonheidsspecialiste.

Gezichtsbehandelingen

Bij de onderstaande behandelingen krijgt u o.a. een reiniging, dieptereiniging, epilatie van de wenkbrauwen en dagcrème.

Masker MGModelage behandeling

Hét paradepaardje van Maria Galland is gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker in drie varianten: als intensieve hydratatie, als effectieve anti-aging verzorging en als regulerende behandeling van een onzuivere huid. Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftingeffect, maar behandelt ook de verschillende problemen van elke afzonderlijke huidzone.

De gereinigde huid wordt allereerst voorbereid op de modelage met een concentraat, voordat lokaal “probleemoplossers” worden aangebracht, die zijn afgestemd op de individuele behoeften. Het thermische effect van het masker dat daarna wordt aangebracht, zorgt ervoor dat de werkstoffen optimaal kunnen worden ingesluisd en dat de resultaten buitengewoon zijn: de huid wordt verstevigd en krachtig. De teint straalt en ziet er jaren jonger uit.

Prijs: €86,-

 

Cocon behandeling

Bij de behandeling SOIN COCON draait alles om wellness en ontspanning. Bijzonder is dat in elke fase van de behandeling weldadige massages worden uitgevoerd, die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren.

De reiniging, de ampullen met geconcentreerde werkstoffen, een gezichtsmasker en een fantastisch zacht schuimmasker – dat het gezicht als een cocon omhult – verzorgen de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen, zodat ze gezond en vitaal straalt met een dosis nieuwe energie en spankracht.

Prijs: €75 ,-

 

Profilift behandeling

“Lifting”-effect, dieptewerking en ontspanning – de verstevigende gezichtsbehandeling SOIN PROFILIFT zorgt voor direct voelbare en zichtbare resultaten. In slechts 60 minuten wordt de huid van binnenuit opgevuld, worden rimpeltjes verminderd en de gelaatscontouren opnieuw gemodelleerd.

Na een grondige reiniging volgt de liftende gezichtsmassage:
de succesvolle combinatie van Oosterse massagegrepen, geïnspireerd door “Shiatsu” met een dieptewerkende bindweefselmassage zorgt ervoor dat de huid gevitaliseerd en verstevigd wordt en de buitengewoon efficiënte werkstoffen diep in de huid kunnen doordringen. Daar werken ze verlies van stevigheid gericht tegen. De gelaatscontouren worden strakker, het huidprofiel ziet er jonger en steviger uit.

Prijs: €76,-

 

Thalasso behandeling

Ideaal voor iedereen die pure wellness wil ervaren met SOIN THALASSO VISAGE, de powerkuur uit de zee. Een speciaal op het huidtype afgestemde werkstoffenampul wordt aangebracht op de gereinigde huid en kan zijn volle werking ontplooien onder het verkoelende MASQUE THALASSO. Tegelijkertijd ontslakt het effectieve algenmasker de huid intensief en zorgt het voor een hooggeconcentreerde, lang aanhoudende toevoer van vocht. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestresste huid.
Het resultaat is een uniek gevoel van stimulerende frisheid en weldadige ontspanning. De huid is steviger en optimaal voorzien van vocht. Alle sporen van vermoeidheid lijken weggewist – de perfecte korte vakantie voor de huid!

Prijs: €75,-

Masker Thalasso voor de ogen

Dit vitaliserende en verkoelende algenmasker is perfect voor de tere oogzone.
Prijs: €23,-

 

Homme Galland- gezichtsbehandeling voor de man 

De gezichtsbehandeling SOIN HOMME GALLAND stimuleert de mannenhuid en maakt haar heerlijk fris. De HOMME GALLAND-powerwerkstof R.T. Arctic beschermt de huid tegen stress en negatieve milieu-invloeden, voorziet haar tegelijkertijd intensief van vocht en vermindert rimpeltjes. De huid voelt aan alsof ze jaren jonger is geworden – glad, aantrekkelijk en verzorgd. Een weldadige massage zorgt er bovendien voor dat de dagelijkse stress kan afvloeien en dat ze kan ontspannen.

Duur: 60 minuten
Prijs: €67,-

 

Microdermabrasie

De huid wordt gladder, zachter en gezonder van een microdermabrasiebehandeling! Met behulp van een gecontroleerde stroom, steriele kristallen (medische kwaliteit) wordt de bovenste ‘dode’ huidcellenlaag verwijderd. De huidlaag die tevoorschijn komt is beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. 

Prijs: €76,-
Kuur van 6 behandelingen: €380,-Gezichtsbehandeling standaard

Reiniging, dieptereiniging, epilatie van de wenkbrauwen, gezichtsmassage, masker en dagcrème.
Duur: van 60 minuten
Prijs: €47,50

Gezichtsbehandeling plus

Reiniging, peeling, dieptereiniging, epilatie van de wenkbrauwen, gezichts-, decolleté-, nek- en schoudermassage, masker, ampul en dagcrème.
Duur: 90 minuten
Prijs: €67,50


Overige schoonheidsbehandelingen


Wilt u meer informatie over deze behandelingen? Neem dan contact op met Huidcentrum Medic Skincare, tel.nr: 077-7502383. Deze behandelingen worden alleen in Venlo/Noord-Limburg uitgevoerd.

Overzicht

Huidtherapie

Lasertherapie

Botox en Fillers

Oedeemtherapie

Huidverbetering

Gezichtsverzorging

Lichaamsverzorging

Producten

Microdermabrasie

Bindweefselmassage

Endermologie

Chemische peelings - huidverbetering

Lycogel

Fractional needling

PlexR Soft Surgery