Mobile menu

Overzicht

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een dieptepeeling, waarbij fijne steriele kristallen onder vacuümdruk over de huid worden gezogen en zo de huid ‘zandstralen’. Van buitenaf wordt de huid verdund en van binnenuit wordt deze versterkt, doordat nieuwe, jonge huidcellen versneld aangemaakt worden. Ook de aanmaak van collagene en elastische vezels wordt gestimuleerd door het vacuüm zuigen van de huid.

Microdermabrasie-behandeling

microdermabrasieTijdens de behandeling voelt u een plaatselijk vacuüm op de huid met daarbij een licht schavend gevoel. De intensiteit van de behandeling wordt aangepast aan de huid en de aard van de klacht. De behandeling kan oppervlakkig, middeldiep tot diep worden uitgevoerd. Eventuele roodheid na de behandeling verdwijnt weer snel. Na de behandeling zal de huid licht gloeiend aanvoelen, alsof u in de zon heeft gezeten.

Voor en na de microdermabrasie-behandeling

Er is geen speciale voorbehandeling nodig. Het grote voordeel is dat de dieptewerking uitstekend te controleren is en dat u na de behandeling direct weer naar huis kunt met een schone frisse huid.
Uiteraard staat de veiligheid van de behandeling voorop en worden alle materialen die met uw huid in aanraking komen steriel geleverd.

Kuur microdermabrasie

Voor een effectief en duurzaam resultaat wordt meerdere behandelingen in kuurvorm aangeraden. Microdermabrasie kan elke 1,5 tot 2 weken uitgevoerd worden, gedurende 6-8 maal achter elkaar. Na de kuur wordt aangeraden om de behandeling eens in de 6-8 weken te volgen om het resultaat te behouden.

!Deze behandeling wordt alleen in Venlo aangeboden!

Wilt u meer informatie over deze behandeling? Neem dan contact op met Huidcentrum Medic Skincare, tel.nr: 077-7502383 voor locatie Venlo en Reuver, Noord-Limburg.

Overzicht

Huidtherapie

Lasertherapie

Botox en Fillers

Oedeemtherapie

Huidverbetering

Gezichtsverzorging

Lichaamsverzorging

Producten

Microdermabrasie

Bindweefselmassage

Endermologie

Chemische peelings - huidverbetering

Lycogel

Fractional needling

PlexR Soft Surgery