Mobile menu

Nominatie meest aanbevolen praktijk van Nederland

Nominatie meest aanbevolen praktijk van Nederland

Dankzij UW STEM zijn wij door Qualiview genomineerd voor de meest AANBEVOLEN PRAKTIJK VOOR HUIDTHERAPIE van NEDERLAND!
De award-uitreiking van de ‘Klant Awards voor Zorgverleners’ is op 29 juni en dan horen we of wij 1e, 2e of 3e zijn geworden.
Wij zijn super trots op deze nominatie en willen dan ook IEDEREEN bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt: clienten – team – familie – vrienden.

https://opiness.nl/klant-awards-2017

Qualiview en Opiness

Qualiview introduceert dit jaar in samenwerking met Opiness de Klant Awards voor Zorgverleners. Een symbool van erkenning voor de klantwaardering van de zorgverleners in Nederland!

Opiness en Qualiview streven naar het publiceren van betrouwbare informatie waarmee zorgconsumenten een goede keuze kunnen maken voor een zorgverlener. Transparantie geeft deze keuze-informatie. Door het lezen van ervaringen van anderen kan de patiënt vervolgens kiezen voor een zorgverlener die echt bij hem past.

Qualiview is de specialist en marktleider op gebied van patiëntervaringen en bedient inmiddels zo’n 7.500 zorgorganisaties in Nederland. Met de samenwerking tussen Qualiview en Opiness wordt de dienstverlening transparant van al deze bij Qualiview aangesloten zorgorganisaties zoals bijvoorbeeld huisartsen, fysiotherapeuten, logopedisten, oefentherapeuten en huidtherapeut.