Mobile menu

Teamleden

Wendy Bremmers - Praktijkassistente

Aangenaam kennis te maken, mijn naam is Wendy Bremmers. Ik fungeer samen met mijn collega’s als uw aanspreekpunt bij Huidcentrum Medic Skincare.

Samen met mijn man en twee dochters woon ik in Reuver. Mijn hobby’s zijn op vakantie gaan, spinning, uit eten, shoppen en genieten van alle leuke dingen in het leven.

Nadat ik mijn diploma heb behaald aan de Gilde Opleidingen te Roermond met als uitstroomrichting Administratief/Secretarieel heb ik gewerkt als administratief medewerkster op het secretariaat van een familiebedrijf in de branche van de orthopedische schoenen en steunzolen. De laatste 10 jaar werkte ik als medewerkster klantenservice bij een groot Amerikaans concern te Venlo.

Het leuke van mijn functie als praktijkassistente is het feit dat er veel afwisseling is in de werkzaamheden. Ik leer elke dag nieuwe dingen en sta altijd rechtstreeks in contact met onze cliënten. Geen een dag is hetzelfde en dat maakt deze job voor mij zeer uitdagend en boeiend. Het begrip “teamverband” is sterk aanwezig en het is erg fijn om hier deel van uit te mogen maken.

Het team