Mobile menu

Acne

Tijdens de intake worden je wensen en verwachtingen besproken. Samen stellen we een behandelplan op en bespreken we de mogelijke behandelingen en de thuisproducten die je gaat gebruiken. Ook hebben we het over voeding en evt. suppletie. 

Acne, mee-eters, puistjes en ontstekingen, kan ontstaan door de hormonale schommelingen in de puberteit of menopauze, stress, verkeerde voeding of medicijngebuik. 

De mogelijke behandelingen zijn

1. acnetherapie, waar er bij de dieptereiniging de mee-eters en puistjes worden weggehaald.

2. microneedling, om de huid te resetten en de aanmaak van mee-eters en puistjes snel verminderd moet worden. 

3. medische peeling, wanneer er heel veel grote ontstekingen zitten en de bacterien gedood moeten worden om die ontstekingen weg te laten gaan. 

Met de thuisproducten wordt gekeken naar de conditie van je huid (gevoelig/vet/etc), welk seizoen we zijn (zonnig/ bewolkt) en je huidklacht.

Het is belangrijk dat de huid wordt voorbereid op de behandelingen, hierdoor heb je namelijk sneller resultaat van de behandelingen. 

Praktijkbehandelingen en thuisproducten gaan altijd hand in hand. 

Ook wordt je voeding besproken, waardoor het fijn is als je een voedingsdagboekje bijhoudt van minimaal 3 dagen. We zoeken zoveel mogelijk naar een vervangend product, waar dan bijvoorbeeld minder suiker in zit. 

Bij iedere behandelingen evalueren we en na een aantal behandelingen vergelijken we de beginfoto’s met de huidige foto’s en zie je een mooi resultaat!

Prijslijst Acnetherapie