Mobile menu

Acnelittekens

Tijdens de intake worden je wensen en verwachtingen besproken. Samen stellen we een behandelplan op en bespreken we de mogelijke behandelingen en de thuisproducten die je gaat gebruiken. Ook hebben we het over voeding en evt. suppletie wanneer de acne nog aanwezig is. 

Door de ontstekingen en puistjes bij acne kun je acnelittekens over houden. Dit kunnen rode vlekken zijn, maar ook diepere littekens. 

De mogelijke behandelingen zijn

1. microneedling, om de huid te resetten en de aanmaak van mee-eters en puistjes snel verminderd moet worden. 

2. een combinatie van microneedling en meteen daarop een medische peeling. Hiermee worden de huidcellen zodanig vernieuwd dat de huid heel snel minder zichtbare littekens heeft. De downtime is wel wat langer en heftiger dan bij de microneedling alleen, maar het resultaat is prachtig. 

Tijdens de intake wordt besproken hoe vaak deze combinatie behandeling nodig is. 

Met de thuisproducten wordt gekeken naar de conditie van je huid (gevoelig/vet/etc), welk seizoen we zijn (zonnig/ bewolkt) en je huidklacht. 

Het is belangrijk dat de huid wordt voorbereid op de behandelingen, hierdoor heb je namelijk sneller resultaat van de behandelingen. 

Praktijkbehandelingen en thuisproducten gaan altijd hand in hand. 

Indien er nog wat acne zit, wordt je voeding besproken, waardoor het fijn is als je een voedingsdagboekje bijhoudt van minimaal 3 dagen. We zoeken zoveel mogelijk naar een vervangend product, waar dan bijvoorbeeld minder suiker in zit. 

Bij iedere behandelingen evalueren we en na een aantal behandelingen vergelijken we de beginfoto’s met de huidige foto’s en zie je een mooi resultaat!

 

Prijslijst