Mobile menu

Donkere pigmentvlekken

Tijdens de intake worden je wensen en verwachtingen besproken. Samen stellen we een behandelplan op en bespreken we de mogelijke behandelingen en de thuisproducten die je gaat gebruiken. 

Donkere pigmentvlekken kunnen ontstaan door verkeerd zongedrag, dus door het niet of niet genoeg smeren van zonnebrandcreme, door bepaald medicijngebruik (bijwerking: lichtovergevoeligheid) of wondjes (door acne). Deze vorm is te behandelen met lasertherapie.

Maar donkere pigmentvlekken kunnen ook ontstaan door hormonale schommelingen door de pil of een zwangerschap. Deze vorm is moelijker te behandelen en moet met thuisproducten en medische peelings/microneedling worden behandeld. 

Met de thuisproducten wordt gekeken naar de conditie van je huid (gevoelig/vet/etc), welk seizoen we zijn (zonnig/ bewolkt) en je huidklacht.

Pigmentvlekken door hormonale schommelingen moeten worden behandeld met thuisproducten, je hele leven lang. In de zomer worden ze erger als je het UV-licht van de zon niet tegenhoudt met bijvoorbeeld een hoed en altijd, meerdere keren per dag, SPF 50. 

Bij iedere behandelingen evalueren we en na een aantal behandelingen vergelijken we de beginfoto’s met de huidige foto’s en zie je een mooi resultaat!

 Prijslijst