Mobile menu

Lycogel

lycogelLycogel is de enige ademende foundation ter wereld die de huid op cellulair niveau met zuurstof verrijkt en daardoor het herstelproces na een behandeling versnelt. Het is ontwikkeld als antwoord op de vraag van cosmetisch chirurgen die een camouflerend product nodig hadden direct na een cosmetische ingreep. Het product is dusdanig samengesteld dat het herstelproces niet tegengewerkt wordt, maar juist bevordert!

Ingrediënten en werking

  • De Drievoudige Silica Geltechnologie legt de basis voor de “ademende” matrix die lycogel bevat. Deze matrix is als het ware een ademend gaaswerk dat zuurstof, vocht en actieve ingrediënten doorlaat naar de huid. Het is een stabiele basis voor de kleurpigmenten en het biedt bescherming tegen zonlicht.
  • Het LYCO-Complex™ zijn zorgvuldig uitgekozen bioactieve stoffen die samenwerken om de conditie van de huid te verbeteren. Het hoofdbestanddeel is Biodyne TRF. Ontwikkeld om patiënten met brandwonden te behandelen door het beschadigde huidweefsel te voorzien van een verhoogde zuurstofopname en deze hiermee te herstellen. LYCO Complex™ zorgt ervoor dat de zuurstof direct de huid binnendringt. Essentieel voor het behoud van een gezonde en levendige huid.


Lycogel is voor alle huidtypen

Bewezen is dat Lycogel geschikt is voor alle huidtypen omdat deze niet irriterend is voor mensen met rosacea, vitiligo, dermatitis of acne. Daarentegen kalmeert het de huid en bied het bescherming tegen toekomstige schade door extremen invloeden en UV-straling.

Assortiment lycogel

De breathable camouflage/make-up  is verkrijgbaar in 10 kleuren en kan indien nodig in laagjes worden aangebracht voor een perfecte dekking. Het product levert een onzichtbare natuurlijke camouflage die de gehele dag meegaat. Tevens bevat de lycogel een SPF 30, is deze parabenen-vrij en geeft het niet af op kleding. Bovendien is het product waterbestendig (tot ongeveer 90 min).

De lycogel is te verkrijgen in de kleuren: ivory, creme, beige, honey, caramel, taupe, almond, tawny, cacoa en ebony. De huidtherapeuten bij Huidcentrum Medic Skincare kunnen u advies geven over de juiste kleur.

Kosten  lycogel

De foundation kost € 50,-, de breathable tint kost € 63,- en en de concealer kost € 36.

57 reviews op opiness.nl
9.2/10
nvh-keurmerk