Mobile menu

Lift Expert Treatment

De LIFT EXPERT TREATMENT combineert Natural Face Lifting, onze 100% manuele liftende massage,  met het 2-fasen masker van Maria Galland. De 2 ALLERBESTE behandelingen samen, voor regeneratie en versteviging van de huid, wat in een stralende, stevige en zeer gezonde huid resulteert!

Natural Face Lifting
Ons lichaam trainen we meerdere malen per week om jong en gespierd te blijven, maar ons gezicht niet. Vanuit deze visie is Natural Face Lifting ontwikkeld. De huid wordt als het ware getraind door onze beauty experts en U traint zelf met de sculpting technieken (die u aangeleerd krijgt) uw gezicht met 5 minuutjes per dag. U krijgt hierdoor echte huidverjonging, zonder botox of fillers.

De behandelingen pakken uw bindweefsel en de onderliggende spieren krachtig aan, waarbij de afvalstoffen die vrijkomen, worden afgevoerd met de lymfedrainage die volgt op de krachtige massage. Het resultaat is een stralende, volle huid die bovendien zeer gezond is. 

2-Fasen Lift Expert masker
De eerste fase is een roze- crèmeachtig masker met krachtige werkstoffen voor anti-aging en regeneratie.
De tweede fase is een doorzichtige laag, welke aanspannend en liftend werkt.

De producten
De travelset bevat de reinigingsproducten nr. 61 (reinigingsmelk) en 64 (gel-lotion)en de liftingproducten nr. 740 en 760. 

Lift’Expert Serum nr. 740 en Creme Lift’Expert nr. 760
Een nieuwe generatie van anti-aging peptiden werkt in samenwerking met een kostbaar extract van ijswijn om de celactiviteit te stimuleren en de vorming van collageen en elastine te verhogen. De huid is onmiddellijk steviger, strakker en gladder. Rimpels zijn aanzienlijk verminderd en gezichtscontouren zijn geherdefinieerd, dankzij baanbrekende actieve werkstoffen. Tegelijkertijd bestrijdt het revolutionaire AGE CONTROLMG complex glycatie en oxidatie om de jeugdige uitstraling van de huid te behouden.

 

 

Afspraak maken?

Bel 077-7502383 of mail naar info@medicskincare.nl.

57 reviews op opiness.nl
9.2/10
nvh-keurmerk