Mobile menu

Natural Face Lifting

Op een volledig natuurlijke wijze huidverjonging met specialistische massagegrepen, waarbij alle lagen, van opperhuid tot botweefsel, worden behandeld.

Ons lichaam trainen we meerdere malen per week om jong en gespierd te blijven, maar ons gezicht niet. Vanuit deze visie is Natural Face Lifting ontwikkeld. De huid wordt als het ware getraind door onze beauty experts en U traint zelf met de sculpting technieken (die u aangeleerd krijgt) uw gezicht met 5 minuutjes per dag. U krijgt hierdoor echte huidverjonging, zonder botox of fillers.

De behandelingen pakken uw bindweefsel en de onderliggende spieren krachtig aan, waarbij de afvalstoffen die vrijkomen, worden afgevoerd met de lymfedrainage die volgt op de krachtige massage. Het resultaat is een stralende, volle huid die bovendien zeer gezond is. 

Resultaat Natural Face Lifting

  • diepe gelaatsrimpels worden verzacht
  • kleine gelaatsrimpels verdwijnen
  • oogcontouren worden gladder
  • de huid oogt en voelt strakker en elastischer
  • verzakkingen worden gelift
  • betere doorbloeding van de huid
  • hogere zuurstoftoevoer naar de cellen
  • verbeterde aanmaak van o.a. collageen en hyaluronzuur


Kuren en Tarieven 
Natural Face Lifting

Een kuur is minimaal 5 en maximaal 15 behandelingen. De eerste behandeling duurt ca. 90 minuten, de daaropvolgende behandelingen ca. 60 minuten, waarbij de facelifing 45 minuten duurt. We starten met ten minste 2 behandelingen per week, waarbij u de volgende mogelijkheden heeft:

Wilt u het resultaat na een kuur zo lang mogelijk behouden? Dan raden wij u aan deze Natural Facelifting behandeling een maal per 4 á 6 weken te herhalen.

Voorbereidende producten en nutricosmetics voor thuiszorg

In combinatie met voedingssuppletie van ScKIN Nutrition en verzorgingsproducten, bereikt u met Natural Face Lifting een maximale huidverbetering. Door de Natural Face Lifting krijgt uw huid van buitenaf meer energie.
Om het resultaat te behouden van de praktijkbehandelingen, voert u zelf dagelijks in 5-10 minuten Sculpting technieken uit. Wilt u duidelijke filmpjes van de sculpting technieken, dan kost dit € 29,-.
Tevens adviseren wij de speciale liftingproducten van Maria Galland.

Met voedingssuppletie krijgt uw huid de kans om zich van binnenuit met essentiële bouwstoffen te herstellen en te verbeteren. Dit is een onmisbare factor in de strijd tegen veroudering! Wij adviseren u de suppletie van ScKin Nutrition. De Collagen+ is de suppletie tegen huidveroudering. Het is een all-in-one voedingssupplement, in de vorm van poeder, waar alle onmisbare vitaminen en mineralen zijn toegevoegd die je huid, maar ook je lichaam! nodig heeft om gezond te worden en te blijven. Een basis voor extra vitaliteit en gezondheid. Daarnaast is er een immuunboost toegevoegd, om te zorgen dat bacteriën en virussen je lichaam niet kunnen aanvallen. En dan natuurlijk een breed spectrum aan anti-oxidanten die je cellen beschermen tegen alle slechte invloeden van buiten. Een boost aan bouwstoffen om je cellen gezond te houden en op te kunnen bouwen.

Tevens is de Omega+ een noodzakelijk, om de celwand van de cellen in je lichaam soepel te maken, waardoor de ingredienten van de Collagen+ ook worden opgenomen in de cellen. Tevens geeft het je huid de jeugdige soepelheid weer terug. Omega 3 heeft naast het versoepelen van de huid meer voordelen, het is namelijk ontstekingsremmend, en het is een hulp bij afvallen en een betere hersenfunctie waardoor de concentratie verbeterd. Kortom, een voedingsmiddel wat onmisbaar is in iedere levensstijl!

Afspraak maken voor natuurlijke huidverjonging?

Bel 077-7502383 of mail naar info@medicskincare.nl.

57 reviews op opiness.nl
9.2/10
nvh-keurmerk