Mobile menu

Praktijkruimtes te huur

Binnen ons pand hebben wij een aantal ruimtes te huur. Zoek jij een nette ruimte, waar je jouw klanten kunt ontvangen, met een luxe uitstraling op een toplocatie met ruime parkeergelegenheid? Neem dan contact met ons op via info@medicskincare.nl. 

Deze salon is ongeveer 24m2. Je deelt de ruimte met onze schoonheidsspecialist. De kamer is 3 tot 4 dagen per week beschikbaar: op dinsdag, woensdag, donderdag, zondag en op EVEN weken op zaterdag. Er is een aparte ruimte met wasbak en douche. Daarnaast is de ruimte gemeubileerd. Je gebruikt je eigen productenmerk en werktafel. Er zijn meerdere mogelijkheden bespreekbaar!

Deze praktijk/kantoorruimte is 24m2 en bevat een wasbak, met daaronder 2 wastafelkastjes. De ruimte is volledig beschikbaar voor verhuur.

Deze kamer is 20m2 en bevat een wasbak, met daaronder 2 wastafelkastjes. De ruimte kan gedeeltelijk en volledig gehuurd worden. 

Deze ruimte is 60m2. Deze ruimte heeft een eigen toegangsdeur met aangrenzende gratis parkeergelegenheid. Een ideale ruimte voor kantoor of (oefen)zaal.  Deze ruimte is volledig beschikbaar voor verhuur.