Mobile menu

Cosmetisch arts

Cosmetisch arts Rik Dassen – Botox | Fillers | Profhilo  

Rik Dassen heeft zich naast zijn beroep als huisarts, wat hij met veel plezier doet, gespecialiseerd in botox en fillers. Deze opleiding heeft hij bij het NIMEB instituut in Linschoten gevolgd. Middels diverse trainingen, cursussen en congressen blijft hij up-to-date over de laatste trends en ontwikkelingen op cosmetisch gebied. Hierdoor heeft hij een groot esthetisch inzicht ontwikkeld. Zijn streven is een stralende, frisse, maar vooral natuurlijke uitstraling van zijn cliënten. Vertrouwen, transparantie en toegankelijkheid staan bij hem op de voorgrond. Kortom, je bent in goede handen bij hem! Rik is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde, de NVCG.

Wat is botox?

Botox© (botuline toxine type A) wordt al ruim 30 jaar veilig en met veel succes cosmetisch gebruikt om rimpels en plooien te behandelen. Door het ontspannen van de behandelde spier, wordt de huid zichtbaar egaler. De meest uitgevoerde botox behandeling zijn behandeling van de fronsrimpel, kraaienpootjes en het voorhoofd. Een behandeling is nagenoeg pijnloos, en geeft een natuurlijk resultaat. 

Door het natuurlijk verouderingsproces ontstaan bij iedereen rimpels. Botox ontspant de spieren die de rimpels veroorzaken. U krijgt een ontspannen gezichtsuitdrukking en uw huid herstelt, waardoor u indirect ook aan rimpelpreventie werkt. Botox wordt gebruikt voor

 • fronsrimpels
 • lachrimpels/kraaienpootjes
 • voorhoofdrimpels
 • overmatig transpireren
 • spierspaningshoofdpijn/migraine
 • ongecontroleerde samentrekking spieren gelaat
 

Wat zijn fillers?

Fillers kunnen rimpels en plooien in het gezicht opvullen. Rik Dassen gebruikt zowel hyaluronzuurfillers (Belotero) als collageenfillers (Radiesse). Fillers vervagen rimpels en voegen volume toe. Het zorgt voor een look die natuurlijk uitziet en aanvoelt en maakt elk gezichtsgebied subtiel mooier. Het is ook mogelijk de lippen meer volume te geven, of de lipcontouren te versterken. Daarnaast kunnen plooien, zoals bijvoorbeeld de neuslippenplooi, of fijne rimpels in het gelaat verminderen. Fillers geven je een frisse en verzorgde uitstraling. 

Fillers vervagen rimpels en voegen volume toe. Het zorgt voor een look die natuurlijk uitziet en aanvoelt en maakt elk gezichtsgebied subtiel mooier. Fillers kunnen gebruikt worden voor het opvullen van

 • mondhoekrimpels
 • rimpels van mondhoeken naar neushoeken
 • fronsrimpels
 • voorhoofdsrimpels
 • lipvolume

Wat is Profhilo?

Profhilo is puur hyaluronzuur, dat als skinbooster met injecties in de huid ingebracht wordt. Deze huidverbeterende behandeling zorgt direct voor hydratatie van de huid, en zet de huidcellen (fibroblasten) ook aan tot het vormen van collageen en elastine. Dit zorgt ervoor dat je huid steviger en elastischer wordt, geeft een liftend effect, en laat fijne lijntjes verdwijnen. Profhilo is ideaal voor iedereen die zijn huid wil verbeteren, zonder volumetoename van het gezicht. En doordat je eigen huid aan het werk gezet wordt, krijg je altijd een natuurlijk resultaat. Wat een goede crème belooft, maakt Profhilo waar! Profhilo (product van IBSA) is sinds 2016 op de markt in Engeland en Italië, en heeft al diverse Aesthetic Awards gewonnen. Toch is de behandeling nog niet heel bekend in Nederland. 

Behandeling

Voordat er een behandeling plaatsvind, is er altijd eerst een intake. Tijdens deze intake worden al uw vragen en wensen discreet besproken en een persoonlijk behandelplan opgesteld. Deze intake is kosteloos en vrijblijvend!

Drs. Rik Dassen is 2 keer per maand bij Huidcentrum Medic Skincare. U kunt bij ons een afspraak maken door een whatsapp te sturen naar 077-7502383 (zakelijke whatsapp) of info@medicskincare.nl.  

Prijslijst Botox 

 

Prijslijst Fillers 

Prijslijst Fillers per indicatie

57 reviews op opiness.nl
9.2/10
nvh-keurmerk