Mobile menu

Ervaringsverhaal acne rosacea

Anne
43 jaar oud, last van acne rosacea

“Ik heb al een heel aantal jaren last van rosacea. In het begin waren het voornamelijk de vaatjes op mijn wangen waar ik me aan stoorde, maar al snel kwamen daar ook ontstekingen bij! Die waren eigenlijk nog het vervelendste. Ze deden pijn en het zag er natuurlijk niet mooi uit.. Ik heb toen van alles geprobeerd qua producten, zelfs hele prijzige potjes crème. Maar uiteindelijk deed het allemaal niet zoveel.

Toen hoorde ik via via over een behandeling bij Huidcentrum Medic Skincare. Vrij snel daarna heb ik een afspraak gepland waarbij mijn huid goed werd bekeken en waar mij  werd verteld wat de behandelmogelijkheden waren. Er was dus iets aan te doen!

Ze vertelde me dat de beste manier om de balans in mijn huid terug te brengen, een combinatie zou zijn van IPL en producten. Tijdens de intake werd uitgelegd wat de behandeling met de IPL (Intense Pulsed Light) in zou houden. De vaatjes in mijn huid waren heel fijn, maar met IPL konden deze prima aangepakt worden. Als de vaatjes (en dus ook de roodheid!) zouden wegtrekken, zou ook de bron van de ontstekingen verminderen.

Dat klopt inderdaad, want naast de roodheid die veel minder is, heb ik ook geen last meer van ontstekingen. Daarbij heb ik een hele fijne routine gekregen van Paula’s Choice, speciaal afgestemd op mijn huid. Dat zorgt ervoor dat ik de balans kan houden in mijn huid en ik merk gewoon dat het er veel egaler uitziet. En het fijne is; ook andere mensen valt het op! Geregeld krijg ik complimentjes over mijn ‘nieuwe look’. Superfijn dat mijn rosacea nu onder controle is!’’

Wil jij ook af van je acne rosacea?

Bel 077-7502383 of mail naar info@medicskincare.nl.

57 reviews op opiness.nl
9.2/10
nvh-keurmerk