Mobile menu

Ervaringsverhaal: Acnelittekens en pigmentvlekken

Nicole
35 jaar oud, last van acnelittekens en pigmentvlekken

Sinds mijn eerste zwangerschap ontstonden er donkere pigmentvlekken op mijn voorhoofd en jukbeenderen, later ook op de bovenlip. Tijdens mijn puberteit heb ik acne gehad waarvan er resterende littekens zijn overgebleven. Na mijn zwangerschap bleef ik de pigmentvlekken houden, ik ben toen bij Huidcentrum Medic Skincare terecht gekomen.

Tijdens de intake werd mijn huid goed bekeken en ze hebben mij goed geïnformeerd over het behandelplan en wat ik zelf kan doen om mijn huid het beste te verzorgen en te voorkomen hoe de pigmentvlekken nog erger kunnen worden. Ik ben eerst gestart met producten voor thuis om mijn huid goed voor te bereiden op de behandeling, waardoor er met de behandeling optimaal resultaat kon worden behaald.

Bij mij is er gekozen voor een gecombineerde behandeling: medische peelings en microneedling. De behandeling zelf viel me reuze mee, ik vond het erg spannend, na ongeveer 3 dagen is mijn huid flink gaan schilferen rond de 4 dagen was dit het ergste en daarna trok het weer snel weg. Mijn huid oogde daarna veel frisser en gezonder. Ik heb een kuur van 6 behandelingen gehad, iedere 2 weken en de donkere pigmentvlekken zijn vrijwel niet meer te zien, de littekens zijn ook veel minder geworden. Ik bescherm mijn huid met een goede zonnebrandcrème en ik blijf door gaan met de producten om mijn huid gezond te houden en te blijven beschermen.

Al met al viel het me mee, de schilfering was even doorbijten en ik probeerde het zo te plannen dat ik op de dagen dat ik wist dat de schilfering op zijn ergste zou zijn, thuis was. Het was het allemaal waard! Ik durf eindelijk weer eens zonder foundation de deur uit te gaan. Ik krijg van mensen complimenten over mijn huid, dat mijn huid er veel stralender en egaler uitziet!

Ik ben blij met het resultaat, ik weet dat ik mijn huid heel goed moet beschermen met SPF anders komen de pigmentvlekjes weer terug.
De therapeuten bij Huidcentrum Medic Skincare waren eerlijk en realistisch over de effecten van de behandeling en daar ben ik blij mee, het klopte wat ze vertelden. Voorheen heb ik allemaal dure producten gekocht en iedereen beweerde dat de pigmentvlekjes en littekens minder zouden worden, helaas allemaal weggegooid geld. Als ik eerder bij hun terecht was gekomen had ik me veel moeite kunnen besparen.

*Nicole is een fictieve naam i.v.m. privacyredenen.

Wil jij ook af van je acnelittekens en pigmentvlekken?

Bel 077-7502383 of mail naar info@medicskincare.nl.

57 reviews op opiness.nl
9.2/10
nvh-keurmerk