Mobile menu

Ervaringen

Terug naar winkel

Ervaringsverhaal huidverbetering

Jenny

35  jaar oud, last van huidveroudering

Wat een verschil… Van dof, slap, fijne lijntjes en grove poriën naar een gezonde, stralende en egale huid! Superblij ben ik met dit resultaat!

‘Ik ben nu 35 jaar en begon echt de veroudering op te merken in mijn huid. Het was nog niet heel erg natuurlijk, maar ik had wel het idee dat ik er nú wat aan moest gaan doen voordat de rimpels zich gingen ‘settelen’. Mijn kindjes zitten inmiddels op school, ik heb weer iets meer tijd voor mezelf en vond het tijd om weer eens wat voor (en aan) mezelf te doen.

Via google kwam ik terecht op de pagina van Huidcentrum Medic Skincare en zag daar allerlei behandelmogelijkheden. Omdat er zoveel opties waren heb ik een intake ingepland om te kijken wat voor mij het beste zou zijn. Eigenlijk is het uiteindelijk een combinatie geworden van verschillende behandelingen en producten.

Mij werd uitgelegd dat het collageen in de huid vanaf je 30e elk jaar tot 2% afneemt in de huid en dat ik dus al een paar jaar steeds minder collageen in mijn huid heb. Om de behandelingen zo effectief mogelijkte laten zijn, was het verstandig om dit tekort weer te gaan aanvullen. Hiervoor ben ik een mega-supplement gaan gebruiken waar niet alleen heel veel collageen in zit, maar ook nog allerlei andere vitamines en mineralen. Na twee weken voelde ik het verschil! Nog niet zozeer in mijn huid, maar wel in mijn hele welzijn. Ik was veel minder moe (want ja, twee kinderen 😉) en veel fitter. Gelijktijdig ben ik gestart met een basis routine van Paula’s Choice. Een fijne reiniger, een exfoliant en een moisturizer. Na een maand met het supplement en de producten zag ik al een vooruitgang. Nu het collageen weer was opgebouwd van binnenuit, onderging ik de eerste behandeling. Omdat ik graag een verbetering wilde van huidstructuur heb ik een microneedling plus medische peeling gehad. Van te voren werd me goed uitgelegd wat ik moest verwachten en waar ik op moest letten, maar de week erna vond ik best heftig. Omdat de huid zich helemaal gaat vernieuwen kreeg ik allemaal velletjes in mijn gezicht. Aan de andere kant: je hebt wel echt het gevoel dat er iets gebeurd. Na een week werd het schilferen gelukkig minder en kwam er een nieuw huidje onder vandaan. Meteen zag ik al een verschil! Mijn gezicht was stralender en ik had het idee dat de poriën en fijne lijntjes al minder waren. Na de eerste behandeling heb ik nog de Niacinamide van Paula’s Choice toegevoegd aan mijn routine thuis om de structuur verder te verbeteren. Na de eerste behandeling heb ik nog twee behandelingen gehad, elke keer na 6 weken. Die eerste week na de behandeling is even minder, dat moet ik toegeven, maar het resultaat is het dubbel en dwars waard!!

Ik ben nu super tevreden en heb voorlopig geen microneedling of peeling meer nodig. Maar ik kan niet meer zonder mijn dagelijkse dosis supplement en mijn routine want ik merk dat dat de huid echt fit houdt (en mijzelf ook!).’

Jenny is een fictieve naam, i.v.m. privacy.

Wil jij ook huiverbetering?

Bel 077-7502383 of mail naar info@medicskincare.nl.

Ervaringen

Ervaringsverhaal huidverbetering

Ervaringsverhaal acne rosacea

Ervaringsverhaal ongewenste haartjes

acne

Ervaringsverhaal Acne

Ervaringsverhaal: Acnelittekens en pigmentvlekken