Mobile menu

Ervaringsverhaal ongewenste haartjes

Tessa
34 jaar oud, ongewenste haartjes op de 
bikinilijn en oksels

‘Ik stoorde me al jaren aan mijn donkere beharing bij mijn bikinilijn en oksels. Vooral in de zomer durfde ik niet goed in bikini, want door het scheren kreeg ik flinke uitslag en de volgende dag zaten de haartjes er al weer, waardoor ik toch weer moest scheren en de uitslag alleen maar erger werd. Uiteindelijk ben ik bij Huidcentrum Medic Skincare terecht gekomen en zij adviseerden mij om te starten met laserbehandelingen.

Ik was best sceptisch, want ik had al van alles geprobeerd. Na 3 behandelingen merkte ik al heel veel verschil, de haartjes kwamen veel langzamer terug en ik had ook stukken waar geen haartjes meer terug kwamen. De pijn had ik me ook veel erger voorgesteld. Het werd meteen gekoeld tijdens de behandeling met koude lucht, dus ook na de behandeling heb ik nergens last van gehad.

In totaal heb ik 4 behandelingen voor de oksels te laseren gehad en 6 voor de bikinilijn. Ik ben ontzettend blij met het resultaat, ik hoef dit gebied niet meer te scheren en heb dus ook geen uitslag meer! Liefs Tessa”

* Tessa is een fictieve naam i.v.m. privacy.

Wil jij ook van je ongewenste haartjes af?

Bel 077-7502383 of mail naar info@medicskincare.nl.

57 reviews op opiness.nl
9.2/10
nvh-keurmerk