Mobile menu

Fillers/Botox of Bindweefselmassage (Natural Face Lifting?

Terug naar winkel

Fillers/Botox of Bindweefselmassage (Natural Face Lifting?

Wanneer kies je voor een filler of botox en wanneer voor het huidverjongingspakket?

Een filler kies je meestal als je volumeverlies (vetvermindering) hebt, bijvoorbeeld ingevallen wangen, of als je hele diepe rimpels hebt, die je zo goed als weg wilt hebben.

Je kiest voor botox als je rimpels krijgt/hebt, doordat je altijd een bepaalde spier samentrekt, bijvoorbeeld de spier tussen de wenkbrauwen. Met botox voorkom je ook dat reeds verworven rimpels niet dieper worden.

Het huidverjongingspakket is een goede optie als je je hele gezichtshuid wilt verbeteren:
Je huid is: 

  • aan de oppervlakte verouderd door te veel zonlicht, wat zich uit in een doffe huid, pigmentvlekjes en/of grovere poriën.
  • verslapt, maar het bevat nog wel genoeg volume (onderhuids vetweefsel).
  • gerimpeld

In het huidverjongingspakket zitten een aantal verschillende behandelingen:

  • De peeling geeft je een oppervlakkige verbetering van de huidstructuur en vermindering van pigmentvlekjes.
  • De voedingssupplementen (Cell Elixer en Cell Omega) verstevigen en versoepelen de huid. Het beste effect behaal je als het lichaam 1 maand wordt voorbereid met de Cell Elixer, dan is het verjongende effect van de Natural Face Lifting veel beter.
  • Met Natural Face Lifting (speciale massagetechnieken) manipuleer je de huid en de onderliggende weefsels zodat het collageen en elastine in de huid verbeterd en de huid gaat verstrakken.
  • Thuis voer je zelf Sculpting (massagetechnieken) uit. Hierdoor blijf je de huid trainen en blijft het effect van de behandeling langer zichtbaar. Doordat je nooit met ‘trainen’ stopt, blijf je een strakkere huid behouden.

Wil je huidverbetering, maar je weet niet goed welke behandeling geschikt is? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 077-7502383 of mail ons via info@medicskincare.nl voor een vrijblijvend advies.  

Afspraak maken?

Bel 077-7502383 of mail naar info@medicskincare.nl of klik op de button om ons contactformulier in te vullen: