Mobile menu

Acne

Acne; mee-eters, puistjes en/of ontstekingen, is een lastige aandoening. De beste behandeling is een combinatie tussen lasertherapie, peelings en het handmatig verwijderen van mee-eters en puistjes. Het komt meestal voor in de puberteit, maar je kunt het ook krijgen na je 20e of 30e jaar. Acne kan ontsierende littekens en vergrote poriën veroorzaken, vandaar dat een vroege en adequate behandeling wordt aangeraden.

Acnetherapie

Acne ontstaat door o.a. hormonale veranderingen. Deze ‘interne oorzaak’ kunnen we niet oplossen. Wel kunnen we het zichtbare gevolg onder controle houden, de mee-eters, puistjes en ontstekingen. Daarnaast kunnen we de P. Acnes bacterie, die puistjes en ontstekingen veroorzaakt, zoveel mogelijk elimineren tot gehéél elimineren. Door vroeg te starten met acnetherapie kun je littekens zoveel mogelijk vermijden.
Iedere persoon met acne is verschillend, daarom biedt Huidcentrum Medic Skincare behandelingen aan die maatwerk zijn.

Praktijkbehandeling bij acne

De praktijkbehandeling is gericht op het uitwendige aspect en bevat de volgende stappen:

Ter ondersteuning van deze behandeling wordt geadviseerd een thuisbehandeling te starten met de juiste anti-acne producten van Paula’s Choice. Hierover krijg je advies tijdens de intake en gedurende het behandeltraject.

Acne: voor en na 6 weken

Acne: voor en na 6 weken

Prijslijst Acnetherapie

30 minuten €40.50
45 minuten €55.50

Oppervlakkige peeling en acnetherapie €57,50,-
Diepe peeling en acnetherapie €77,50,-

Lasertherapie, peeling en acnetherapie €105,-

 

Wilt u meer informatie over deze behandeling? Neem dan contact op met Huidcentrum Medic Skincare, tel.nr: 077-7502383 voor locatie Venlo en Reuver, Noord-Limburg.