Mobile menu

Poikiloderma van Civatte

Poikiloderma van Civatte ook bekend als ZONNEHALS is een huidaandoening, waarbij bruinrode pigmentvlekken en verwijde haarvaatjes zich in de hals vormen. De huid kan daarbij ook hobbelig aanvoelen. Poikiloderma van Civatte komt met name op de hals en het decolleté voor.

Hoe ontstaat Poikiloderma van Civatte?

Poikiloderma van Civatte wordt veroorzaakt door zonneschade van de huid. Met name de combinatie van parfum en zon heeft hier een grote invloed op. Het is dus heel erg belangrijk om een goede zonnebescherming toe te passen op deze delen om erger te voorkomen.

Behandeling Poikiloderma van Civatte?

Poikiloderma van Civatte gaat nooit vanzelf over. Echter met IPL (intense pulsed light) is het mogelijk om het aanzien van de verwijde haarvaatjes gecombineerd met donkere pigmentvlekken aanzienlijk te verminderen. Bij Huidcentrum Medic Skincare kunnen wij u deze behandeling aanbieden. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een intake afspraak. Tijdens de intake zal een van onze huidtherapeuten de mogelijkheden met u bespreken en een persoonlijk behandelplan opstellen.

Prijslijst IPL/Lasertherapie

15 minuten €70,-
30 minuten €135,-

 

Wilt u meer informatie over deze behandelingen? Neem dan contact op met Huidcentrum Medic Skincare, tel.nr: 077-7502383. Deze behandeling wordt alleen in Venlo/Noord-Limburg uitgevoerd.