Mobile menu

Huidtherapie

In de zonnige maanden van het jaar kunnen wij genoeg behandelingen blijven uitvoeren! Kijk hieronder voor het overzicht:

ACNE – ACNETHERAPIE

Acne wordt in de zomer vaak wat minder, maar na veel zweten weer erger. Behandeling van acne is volkomen veilig in de zomermaanden. 

ACNELITTEKENS – MICRONEEDLING 

Microneedling is een behandeling waarbij de bovenste huidlaag intact wordt gelaten. De naalden duwt de cellen van de hoornlaag opzij, waardoor alleen in de diepere laag een verwonding wordt gemaakt. Daarom is het veilig om deze behandeling in de zomermaanden uit te voeren.
WEL wordt geadviseerd om 2 weken een zonnebrandcrème van minimaal factor 50 te gebruiken en niet met je hoofd in de zon te gaan zitten, maar je rug tegen de zon keren. 

 

VERHELDEREN EN EGALISEREN HUID – C Infusion Peel –  ZOMERPEEL MET HOGE DOSERING VITAMINE C

Deze krachtige antioxidant peel verheldert en hydrateert de huid. De huid wordt gevoed met antioxidanten en stimuleert een goede hydratatie en heeft
een herstellende werking.

ONGEWENSTE BEHARING GEZICHT – ELEKTRISCHE EPILATIE

Ongewenste beharing op bijvoorbeeld de kin wordt (bijna) altijd met de ontharingslaser verwijderd, maar in  de zomermaanden doen we dat liever niet i.v.m. de zonkracht en de verhoogde kans op pigmentvlekken. Een heel goed alternatief is elektrische epilatie. Dan hoef je maar 2 dagen uit de zon te blijven i.p.v. 6 weken. 

 

ONTHARINGSLASER

Gebieden die niet in de zon komen, zoals de oksels en evt. de bikinilijn, kunnen gewoon gelaserd worden!

FIBROMEN – CURETTAGE

Kleine huidvergroeiingen, met name in de hals, onder de oksel en onder de borsten kunnen deze erg vervelend zijn. Met curettage zijn deze gemakkelijk en bijna pijnloos te verwijderen!

ZONNEBRANDCRÈME

Investeer in een goede zonnebrandcrème! Hiermee voorkom je vroegtijdige huidveroudering, rimpels dus en donkere vlekken. 

Wil je zonnebrandcreme die én goed beschermt én geen witte waas achterlaat én niet vet aan voelt? Dan hebben wij de perfecte voor je! 

Op de producten van Paula’s Choice geven wij je altijd korting: 2 producten 10% en 3 producten of meer 15% korting!