Mobile menu

Huidverbetering

Huidverbetering

Wil je op een mooie en natuurlijke manier ouder worden, of heb je al een verouderde huid met rimpels? Dan kunnen wij je helpen! Er zijn een aantal stappen die we samen doorlopen.  

Afspraak maken?

App naar 077-7502383 of mail naar info@medicskincare.nl.

Met de juiste producten krijg je een prachtige huidverbetering. Er zijn wel hoog-geformuleerde producten nodig om de huid

1. voor te bereiden op de praktijkbehandelingen;
2. gezond te krijgen – samen met de praktijkbehandelingen;
3. gezond te houden tussen de behandelingen door EN na het behandeltraject. 

Tijdens de intake zal productgebruik uitgebreidt behandeld worden. In de praktijk worden producten geadviseerd waar een uitgebreide ervaring mee is opgedaan, van de merken
Alpha-H en SPA.  

Met behandelingen in de praktijk hebben we een aantal keuzes, afhankelijk van de conditie van je huid.

Behandelingen zijn nodig
1. de huid af en toe die oppeper nodig heeft, maar verder kun je de huid goed bijhouden met de geadviseerde producten.

2. als de huid verouderd en gerimpeld is. Hierbij is een behandeltraject nodig van minimaal 4-8 behandelingen. De huid dient goed voor te zijn bereid op de behandelingen, d.m.v. thuisproducten.

 

Voeding waar suiker, veel koolhydraten, veel vet en veel vlees in zit, zal de huid sneller verouderen. Voeding die bestaat uit veel groenten, fruit en weinig koolhydraten en weinig vlees houdt het lichaam gezond en dus ook de huid. Roken verouderd de huid aanzienlijk!

De darmen moeten gezond blijven en dus goed aan het werk blijven door inname van de juiste vezels uit groenten en fruit. Je lichaam heeft bouwstoffen nodig, door eiwitten uit noten en kip. 

Specifiek advies krijg je tijdens de intake, indien je een eetdagboekje hebt bijgehouden. 

Vanaf je 30e levensjaar verminderd het collageen en elastine per jaar met 1%. Is je levenstijl niet op orde, dan wordt je collageen sneller afgebroken. Daarom wordt geadviseerd om collageen in de vorm van poeder iedere dag bij te nemen en dan het liefste plantaardig collageen.