Mobile menu

Ongewenste beharing

Tijdens de intake worden je wensen en verwachtingen besproken. Samen stellen we een behandelplan op en bespreken we de mogelijke behandelingen.

Veel mensen hebben last van haargroei op plekken waar hij of zij dat liever niet hebben. Of haargroei ongewenst is, verschilt per persoon. We spreken van overbeharing als er op plaatsen waar normaal geen of slechts dunne haren groeien, veel en dikke haren voorkomen.

Haargroei kan worden geactiveerd door hormonale schommelingen en medicijngebruik.

Ongewenste haargroei kan bij ons behandeld worden met LASERTHERAPIE. Alleen donkere haren kunnen behandeld worden.

De laser die wij hebben is de Alexandrite laser (755nanometer). De puls van de laser, welke maar in een fractie van een seconde zijn energie vrijgeeft, richt zich op het pigment onderaan de haar. Door de vrijgekomen warmte vernietigt hij het haarzakje waaruit de haar groeit. Door het maar zo kort afgeven van de warmte en het gebruik van een apart koelsysteem is de huid in de omgeving van de haar goed beschermd zijn.

Het gezicht, de oksels, de bikinilijn en de romp worden om de vijf à zes weken behandeld. De rest van het lichaam wordt om de 10 weken behandeld.

Na gemiddeld zes tot acht behandelingen zijn alle haren in het behandelde gebied in de eerste groeifase geweest en voorgoed verdwenen. Wel is het mogelijk dat ‘slapende’ haarzakjes in de toekomst geactiveerd worden, door bijvoorbeeld medicatie, de overgang of andere veranderingen in uw lichaam.

 

Prijslijst laserontharing gezicht (per behandeling)

Prijslijst laserontharing lichaam (per behandeling)