Mobile menu

Partners

Wieneke Pingen – Medisch pedicure

MIjn naam is Wieneke Pingen. Sinds 7 jaar ben ik (medisch) pedicure en werk ik dagelijks met voeten. Voeten hebben mij altijd al gefascineerd. Mijn taak als pedicure is het verzorgen van uw nagels en huid, het weghalen van eelt en likdoorns en andere pijnlijke ongemakken. Ook advies over schoenen en voetverzorging hoort hierbij. Als medisch pedicure ben ik breed opgeleid en kunt u bij mij ook terecht voor diabetische- en reumatische voetverzorging. Op bepaalde voorwaarden kunt u deze behandelingen zelfs vergoed krijgen door uw zorgverzekering.

U kunt bij mij ook terecht voor VoetreflexPlus™-therapie. Hiermee kunnen lichamelijke én emotionele klachten verholpen of verminderd worden. In september 2018 sluit ik de 3- jarige opleiding voetreflexPlus™ af en kunt u ook voor deze behandelingen in aanmerking komen voor vergoeding vanuit de zorgverzekering.

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar mijn website voetenco.nl. Wilt u een afspraak maken dan kunt u mij telefonisch bereiken op telefoonnummer 06 300 13 713.

Graag tot ziens!


Ellis Wienen – Medisch Pedicure

Mijn naam is Ellis Wienen, moeder van 2 kinderen, Medisch Pedicure, Sport- en ontspanningsmasseur, Voetzonereflextherapeute en manicure.
In 2000 ben ik als pedicure parttime gaan werken en heb sinds 2003 een fulltime praktijk. De afwisseling van de diverse disciplines en het contact met mijn klanten, maakt dat ik vind dat ik de leukste baan heb die er bestaat.

Als medisch pedicure behandel ik alle soorten “risicovoeten”, waaronder die van diabetespatiënten en reumapatiënten. De zogenaamde risicovoeten kunnen onder andere ontstaan door reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Als medisch pedicure ben ik opgeleid voor behandeling van deze doelgroepen.

Binnen ons vak vind ik nagelproblematiek erg interessant en dan kunt u denken aan ingroeiende nagels, nagelbeugels en nagelcorrectie (bij een beschadigde nagel) of cosmetische nagelverzorging.

Afspraken kunnen telefonisch worden gemaakt via 06-10391819.Esther Vaessen – Nagelstyliste

Binnenkort komt hier een stukje over Esther!