Mobile menu

Reviews

[maxbutton id=”2″ ]Bekijk Medic Skincare op Opiness

 

 

 

 

 

 


 

Award van Qualizorg 2017

– 2de meest aanbevolen huidtherapiepraktijk van Nederland en 
– 2de meest gewaardeerde huidtherapiepraktijk van Nederland

Tijdens de prijsuitreiking die 29 juni j.l. plaatsvond, zijn we in 2 van de 3 categorieën tweede van Nederland geworden! Zowel voor meest aanbevolen huidtherapiepraktijk alsook meest gewaardeerde huidtherapiepraktijk hebben we een gemiddeld cijfer van 9.3 behaald.
Deze cijfers zijn tot stand gekomen door de REVIEWS die wij van onze cliënten hebben mogen ontvangen. Heel erg bedankt!

WIJ ZIJN HEEL BLIJ MET DEZE GEWELDIGE AWARDS!

Deze awards zijn mogelijk gemaakt door Qualizorg in samenwerking met Opiness.

Qualizorg en Opiness

Qualiview introduceert dit jaar in samenwerking met Opiness de Klant Awards voor Zorgverleners. Een symbool van erkenning voor de klantwaardering van de zorgverleners in Nederland!

Opiness en Qualiview streven naar het publiceren van betrouwbare informatie waarmee zorgconsumenten een goede keuze kunnen maken voor een zorgverlener. Transparantie geeft deze keuze-informatie. Door het lezen van ervaringen van anderen kan de patiënt vervolgens kiezen voor een zorgverlener die echt bij hem past.

Qualiview is de specialist en marktleider op gebied van patiëntervaringen en bedient inmiddels zo’n 7.500 zorgorganisaties in Nederland. Met de samenwerking tussen Qualiview en Opiness wordt de dienstverlening transparant van al deze bij Qualiview aangesloten zorgorganisaties zoals bijvoorbeeld huisartsen, fysiotherapeuten, logopedisten, oefentherapeuten en huidtherapeut.