Mobile menu

ScKIN Nutrition

Vaak nemen we ons lichaam voor lief, we gaan maar door. En ineens kijk je in de spiegel en schrik je. Wat is er de afgelopen jaren gebeurd, toen ik alleen maar aan het rennen was?

Maar ons lichaam is het belangrijkste wat we hebben. Hier moeten we het mee doen. Te veel stress is niet goed voor ons lichaam en daar krijgen we allerlei vage (pijn)klachten van en verouderen we ook heel snel van.
De huid weerspiegelt de gezondheid en een gezonde huid is het resultaat van goed werkende organen en lichaamsprocessen.

Werk je aan je huid, dan werk je ook aan je gezondheid, want dit gaat hand in hand.

Naast dat je moet starten aan een gezond voedingspatroon, bewust moet eten en voldoende gaat bewegen, zul je de huid die huidverzorging moeten geven met producten die echt werken. Hiermee voorkom je vroegtijdige huidveroudering, huidverjonging en huidverbetering. Ook kun je last hebben van de darm- of maagwerking en allerlei andere kwaaltjes, zoals zonneallergie,  cellulite, rosacea, eczeem, psoriasis, acne, energiegebrek en hormoondisbalans.

Bewustwording is de belangrijkste stap naar erkenning van je lijf en je gezondheid.

Wat is suppletie?
Suppletie betekent je dagelijkse voeding aanvullen met vitamines en mineralen.
Ons voedsel verarmt. Dat wil zeggen dat de voedingswaarde in groente en fruit de laatste decennia drastisch is afgenomen. De oorzaak ligt onder andere bij bodemverarming en -uitputting door intensieve landbouw, luchtvervuiling en te snelle kweek. Door voedselverarming ontstaat er een tekort aan bouwstoffen voor het lichaam. De opbouw en instandhouding van ons lijf gaat een leven lang door. Als je te lang een voedingstekort hebt van essentiële vitaminen, mineralen en sporenelementen dan kan dit op termijn leiden tot gezondheidsklachten.

Nutricosmetics, wat zijn het?
De letterlijke betekenis is voedende cosmetica. Vitamines en mineralen zijn zogenaamde nutriënten die tot doel hebben de huidfuncties te optimaliseren en een gezonde huid te creëren. 
Nutricosmetics zijn supplementen die specifiek gericht zijn op het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten verhoogde concentraties actieve ingrediënten voor een effectieve werking in lichaam en huid.

Zo kan de huid daadwerkelijk verbeteren. Ons lichaam voert voedingsstoffen eerst naar onze hersenen, het hart en alle andere organen. Pas als er nog voedingsstoffen overblijven dan komen deze ten goede aan de huid. Bij lager gedoseerde supplementen gaan er nauwelijks bouwstoffen naar de huid.

Naast suppletie kunnen wij je helpen een gezondere levensstijl aan te gaan nemen, waarbij de start het Vegan Detox Program zal zijn.

Collagen+

Topproduct met alles voor jouw huid. Collagen+ werkt op alle drie jouw huidlagen. Dit houdt in dat het werkt op jouw huidvolume, je stevigheid en bescherming van jouw huid.

Collagen+ bevat 6 gram viscollageen, een enorm hoge dosering voor opbouw van jouw huid. Vitamine C is nodig bij de aanmaak van collageen. Collagen+ versterkt je bindweefsel wat overal voorkomt in je lichaam. Je huid, je spieren, je gewrichten en wondgenezing zijn van deze stoffen afhankelijk. Dit product is heilzaam voor huid, haren, nagels en bloedvaten. Een ware pep voor je immuunsysteem. L-Lysine, lactoferrine, zink, vitamine D en C zorgen voor een versterkt immuunsysteem. Hoogwaardige anti-oxidanten beschermen jouw huid en lichaam tegen celschade en huidveroudering.

70479386_569859370215469_4058946374794739712_n
Waarschuwingen: Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Raadpleeg voor gebruik een medisch deskundige in geval van ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding. Geschikt voor personen met een glutenintolerantie.

Collagen+ is ideaal in te zetten bij darmklachten. Door de ontstekingsverlagende werking herstelt je darm. In de Collagen+ zitten vele ingrediënten die op de darmen en weefsels zijn afgestemd. (glutamine, bamboe, curcumine, lactoferrine).

Inhoud: 179 gram of 535 gram.
Prijs: € 59,- of € 159,-

Gebruik: Gebruik 1/3, 1/2 of 1 hele maatschep per dosering afhankelijk van het advies van uw schoonheidsspecialist, huidtherapeut, cosmetisch arts of orthomoleculair therapeut. Mix een dagdosering door water, sap of een smoothie. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Control+
voor acne – ontstekingen – vochtwallen – oedeem – sinusproblemen

Bij ACNE en ONTSTEKINGEN helpt Control+ de huid en het lichaam weer in balans te brengen.

Acnehuiden hebben vaak interne tekorten. Control+ ondersteunt de lever en nieren bij het verwerken van afvalstoffen en helpt mee opruimen. Daarnaast verhoogt Control+ ons immuunsysteem enorm door de verschillende werkstoffen (zink, lactoferrine, vitamine D).

Vochtwallen, Oedeem en Sinusproblemen kunnen baat hebben bij Control+.

Inhoud: 90 tabletten

Prijs: € 89,-

Gebruik: 30 servings van 3 tabletten. Gebruik 3 tabletten per dag.  Bouw het gebruik op:

 1. Neem de eerste week 1 tablet per dag.
 2. Neem de tweede week twee tabletten per dag.
 3. Neem de derde week drie tabletten per dag.


Verhoog de dosering alleen als u zich daar goed bij voelt.
Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. 

Waarschuwingen: Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar. Raadpleeg voor gebruik een medisch deskundige in geval van ziekte, medicijngebruik. Niet gebruiken bij zwangerschap of lactatie. Droogzakje, welke bijgesloten zit in de verpakking is niet geschikt voor consumptie.

Omega+

Visolie gemaakt van Alaska vis ondersteunt ons hart en bloedvaten, een soepel huid en verlaagd ontstekingen. Omega-3 vetzuren ondersteunen een goede hormoonhuishouding. Omega+ zorgt voor een betere hersenstofwisseling, focus en geheugen. Tevens verhogen ze de vetverbranding. Tevens maakt Omega+ de celwanden van de cellen in je lichaam soepel, waardoor de ingrediënten van de andere supllementen ook worden opgenomen in de cellen. 

1 capsule omega+ bevat 400mg EPA, 300mg DHA en 3MG Tocefolen (vitamine C).

Inhoud: 100 softgels
Prijs: € 59,- 

Gebruik:

 1. Bij interne ontstekingen: 2 per dag ‘s ochtends innemen
 2. Bij vetverbranding: 1 tablet voor iedere maaltijd innemen
 3. Bij verhoging van de hersenfunctie: 2 tabletten ‘s avonds voor het slapen gaan, innemen.

   

Super Greens+

Deze superboost is in te zetten als multivitamine, als detoxproduct, maar ook voor het balanceren van je hormoonbalans, en ook bij stress en een gebrek aan energie.

Het is anti-oxidanten boost met vele extra’s, zoals dat het onze cellen beschermt en ook ons collageen. Super Greens+ ondersteunt de darmen door probioticastammen (positieve darmbacteriën).

Inhoud: 300 gram, 30 doseringen
Prijs: € 75,-

Gebruik: Meng een maatschep door je smoothie, water, limonade, toetje of koude soepen of koude gerechten. 
Fantastische smaak, met een beetje fantasie smaakt dit product licht naar drop.

Waarschuwingen: Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of lactatie. Raadpleeg voor gebruik een medisch deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.

100% Vegan: Vrij van gluten, zuivel, soja, noten en schaaldieren. Vrij van conserveringsmiddelen en vulstoffen.

Werking: Kan dienen als een extra groenteshot. Kan een gunstig effect hebben op: hormoonhuishouding, stemmingswisselingen, energiegebrek, stress, darmproblemen, spijsverteringsproblemen, vetverbranding, vegetariërs, afslanken, luchtwegproblemen, zonneallergie, detox, immuunboost en overgangsklachten.

Vegan Detox Program

Detoxen, afslanken en meer energie.
Terug naar je oergenen door 10 dagen Vegan te eten (waarin eigenlijk maar 4 dagen echt volledig vegan zijn). Juist veel te eten, maar vooral plantaardig. Lekker bewegen en vooral zweten om je afvalstoffen die in vetcellen zitten los te maken. Op deze manier val je af en wordt je gezonder. Gifstoffen die bij normaal afvallen niet uit je lichaam vrijkomen laat je nu los met behulp van greens en supplementen.

Vegan Detox Program is speciaal ontwikkeld voor als je

 • acne hebt
 • een mooie huid wilt krijgen
 • gezonder wilt worden
 • af wilt vallen (maar dit lukt niet) (langdurig stofwisselingseffect door een blijvende verbeterde ontgifting)
 • een hoge bloeddruk of diabetes hebt
 • een te hoog cholesterol hebt
 • hormonale stemmingswisselingen hebt

 

Inhoud: 1 stuk
Prijs: € 195,- incl. 2 afspraken en wegen op Tanita weegschaal

Gebruik: Gebruik tijdens 10 daagse detox kuur onder begeleiding van de ScKIN Nutrition Expert

Afspraak maken?

Bel 077-7502383 of mail naar info@medicskincare.nl.