Mobile menu

Teamleden

Barbara Coort - Balie-assistente

Graag stel ik mij aan u voor, mijn naam is Barbara Coort. Mijn gezin bestaat uit onze twee zoons:  Sem en Tim en natuurlijk niet te vergeten onze hond: Cooper, waar ik super dol op ben. Mijn hobby’s zijn hardlopen, fitness, op vakantie gaan, naar de bioscoop gaan, uit eten, shoppen en lange (bos)wandelingen maken met Cooper.

Na het behalen van mijn propedeuse aan de Fontys Hogeschool PABO te Venlo heb ik als cliëntadviseur bij een tweetal banken gewerkt. Na de geboorte van mijn eerste zoon Sem ben ik parttime in de detailhandel gaan werken, bij een gerenommeerd familiebedrijf als leidinggevende van een afdeling. Na de geboorte van mijn tweede zoon Tim heb ik deze functie samen met een collega gedaan. Daar mijn voorkeur bleef uit gaan naar een administratieve ondersteunende functie heb ik destijds gesolliciteerd op de vacature als praktijkassistente bij Huidcentrum Medic Skincare.

Het leuke van mijn functie als praktijkassistente is het feit dat er veel afwisseling is in de werkzaamheden. Dat maakt geen een dag hetzelfde. Verder is er alle mogelijkheid om te leren, wat ervoor zorgt dat je werk een uitdaging blijft. Ook de collega’s zijn allemaal heel aardig en als team staan we sterk door onze goede verstandhouding en samenwerking. Op 20 april 2015 ben ik precies 5 jaar werkzaam bij Huidcentrum Medic Skincare als balie-assistente.

Het team