Mobile menu

Teamleden

Toiny Janssen - Huidtherapeute

Ik ben Toiny Janssen-van der Zandt en werk bij Huidcentrum Medic Skincare sinds januari 2012. In 2009 ben ik afgestudeerd als Huid- en Oedeemtherapeut op de Hogeschool Utrecht. In de drie jaar vóórdat ik bij Huidcentrum Medic Skincare werkte, heb ik o.a. werkervaring opgedaan in het ziekenhuis en in andere huidtherapiepraktijken.

Ik werk met heel veel plezier bij Huidcentrum Medic Skincare. De interactie met de cliënt maakt mijn werk zo boeiend. Iedereen is anders en elke behandeling verschilt. Het is een uitdaging om steeds tot de beste oplossing te komen voor een probleem, het houdt je scherp! Ik leer steeds bij; als behandelaar, maar ook als mens. Neem daarbij de fijne samenwerking tussen onze collega’s en het plaatje is compleet.

Naast mijn werk heb ik ook andere bezigheden. Om te zorgen dat ik me buiten werkuren ook vermaak, heb ik verschillende hobby’s. Ik ben leidster bij een jeugdclub, speel saxofoon, zing en spreek graag af met lieve vrienden en familie.

Mijn werk, hobby’s en sociale leven combineer ik met mijn lieve gezinnetje. Ik ben getrouwd met Roy en heb twee dochters en een zoon, Lizzy, Indy en Fender. Samen hebben we een vol maar gezellig leven!

Het team