Mobile menu

Vacature Oedeemtherapeut

Terug naar winkel

Vacature Oedeemtherapeut

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste, representatieve en ondernemende:

Huid- oedeemtherapeut

Omschrijving van de functie:
Huidcentrum Medic Skincare biedt hoogwaardige huid- en oedeemtherapie aan mensen uit de regio Venlo en Beesel. Om hen zo goed mogelijk te helpen, bieden we zowel paramedische zorg, zoals de behandeling van oedeem, als cosmedische zorg. De vraag naar onze specialistische zorg neemt toe en om onze patiënten de beste zorg te kunnen blijven bieden, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Wie zoeken we?
We zoeken een enthousiaste initiatiefnemer met passie voor het vak? Kun je goed zelfstandig werken en ben je flexibel? Leg je gemakkelijk contact, beschik je over een goed inlevingsvermogen en ben je overtuigend? Werk je daarnaast resultaatgericht en leer je graag iedere dag bij over de beste behandelingen bij oedeemproblematiek? Dan komen we graag met je in contact!

Voldoe jij aan de volgende eisen?

Je hebt een pré, indien je reeds ervaring hebt in het bieden van oedeemtherapie.

Wat ga je doen?
Als huid- en oedeemtherapeut verricht je zelfstandig huid- en oedeemtherapeutische onderzoeken, stel je behandelplannen op en behandel je cliënten. Je geeft bovendien advies, voorlichting en instructies aan patiënten over hun aandoening.

Wat bieden we je?
Dit betreft in eerste instantie een parttimefunctie waarbij we de uren in overleg indelen gedurende de week.

Verder bieden we:

Enthousiast?!
Dan ontvangen wij graag voor 31 maart 2017 een sollicitatiebrief en CV met foto. Mail naar info@medicskincare.nl.
Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen hebben dan neem gerust contact met ons op via 077-7502383 of kijk op onze website www.medicskincare.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.