Mobile menu

Wat onze cliënten zeggen

Terug naar winkel

Wat onze cliënten zeggen

Dankbaar zijn wij voor de lieve reviews van onze clienten!

25-6-2015 “Ben alleen maar positief! Zo gedreven en gemotiveerd in wat jullie doen zo wel de huidtherapeuten als de balie-assistentes. Toppie!”

15-5-2015 “Ik ben erg tevreden over alle medewerkers en hoe deze met veel liefde en kundigheid hun vak uitoefenen en mij als patiënt op mijn gemak stellen.”

“Erg goede service ze weten waar ze het over hebben en wat ze bereiken moeten en ook met vlag en wimpel halen! Betere service kan haast niet.”

“Het zijn goede luisteraars, geven goede info en de behandelingen hebben het gewenste effect.”

“Geweldig resultaat voor mijn oneffen huid. Een behandeling van microneedling in combinatie met microdermabrasie voor mijn oneffen huidstructuur is geweldig uitgepakt. Ik ben al bij heel wat huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten geweest maar zo’n geweldig resultaat als bij Medic Skincare heb ik nergens gehad. Mijn huid is veel egaler, stralender, frisser, Littekentjes en grove poriën zijn zo goed als verdwenen.
Het personeel is zeer kundig en vriendelijk.
De prijzen van Medic Skincare zijn zeer laag in vergelijking met andere huidklinieken. Bovendien heeft de ziektekostenverzekering mijn behandeling grotendeels betaald.”

“Als ik hier binnen kom, is het of ik thuis kom. Het is een warme omgeving en altijd vriendelijk. Door deze dames is mijn leven een stuk aangenamer geworden. Waarvoor mijn dank.”

“Vanaf het begin heb ik me er erg op mijn gemak gevoeld. De praktijk is niet groot, maar daarom ook erg prettig. De afspraken worden naar wens geregeld. Ook over de behandelingen ben ik zeer te spreken. Zeer vakkundig en telkens weer zoeken naar nieuwe methoden als een bepaalde behandeling niet genoeg aanslaat. De beide dames, die behandelen zijn vriendelijk en hebben allebei een luisterend oor. Ze benutten de tijd van de behandeling zeer gevarieerd en effectief. De sfeer is ontspannen en vriendelijk. Ik kan iedereen Skincare aanraden.”